Metalbuen 24D, 2750 Ballerup

VARMEPUMPER

Varmepumper

Varmepumpe

Varmepumpen er yderst populær fordi den er energieffektiv. Optimer både dit energi- og varmeforbrug samt indeklima.

Husk service af din varmepumpe

Lige såvel som din cykel trænger til olie, eller din bil trænger til sprinklervæske, så har din varmepumpe også brug for et servicetjek. Ellers kan det nemlig koste dig en dyrere elregning, dårligere varme-/køleeffekt og i værste fald en ødelagt varmepumpe.

Spar penge

Et servicetjek sikrer, at din varmepumpe kører optimalt. For selvom den både varmer og køler, så kan der godt gemme sig udfordringer bag. Måske bruger den for meget strøm, fordi der ikke er den rigtige mængde kølemiddel eller måske er der små utætheder, som kan ødelægge din varmepumpe. Med et serviceeftersyn kan du forlænge levetiden på din varmepumpe og dermed spare penge og sikre optimal drift på den lange bane.

Undgå bakterier og dårlig hygiejne

Børn, husdyr, røg, mados, fest og liv skaber bakterier, som bliver pustet rundt i huset, hvis din varmepumpe ikke bliver rengjort optimalt. Et servicetjek indeholder også rengøring af din varmepumpe, så du hver dag kan åbne døren til et rent og hygiejnisk hjem. Og så bruger en ren varmepumpe også mindre strøm.

Ingen bekymringer

Rigtig meget af dagligdagen bruges i hjemmet. Og med et årligt servicetjek skal du og din familie ikke bekymre jer om varmepumpen. I kan trygt nyde et godt indeklima hele året rundt.

Vidste du,

… at du selv kan gøre noget for at vedligeholde din varmepumpe? Ved et servicetjek får du gode råd og vejledning i, hvordan du nemt kan lave små men vigtige forbedringer.

… at et servicetjek allerede kan bestilles, når du får installeret din nye varme-pumpe? Så behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelsen.

… at årligt serviceeftersyn er lovpligtigt på varmepumper over 1000 gram kølemiddel?

Varmepumpe salg og service

Vi kan nu tilbyde varmepumpe salg og service. Ring til os nu på 70 22 04 03 for mere information eller se vores tilbud herunder.

Varmepumpe tilbud 1 - åbner en PDF i ny fane

Varmepumpe tilbud 2 - åbner en PDF i ny fane

Standard montage varmepumper - åbner en PDF i ny fane

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Hvis du tænker, at vi lyder som en samarbejdspartner for dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Kjærs Entrepriseplus A/S

Hvis vi er lige det du står og mangler, så skal du ikke tøve med at kontakte os.
CVR: 33777035

Vi er stolte medlemmer af

Kontakt os

Metalbuen 24D
2750 Ballerup

Telefon.: +45 70 22 04 03

cross