Metalbuen 24D, 2750 Ballerup

ARBEJDSOMRÅDER

Arbejdsområder

Vi yder ikke kun én service

Du kan trygt ringe til os, hvis du står og skal i gang med en opgave, som du ikke lige selv kan klare. Vi har kendskab til mange forskellige faggrupper, og har mange gode samarbejdspartnere. Så giv os et kald, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Kørselsområder for vores elektrikere og tømrer

Skal du renovere?

Hvad må du selv?

Du må selv udskifte almindelige 230 volt-afbrydere og -stikkonktakter uden jord, men kun hvis der allerede er en afbryder eller stikkontakt samme sted.

Det er tilladt at opsætte og nedtage lamper, som forbindes til den faste installation, fx i lofts- eller vægdåser. Du må også gerne montere forlængerledninger, udskifte stikpropper og ledninger, da der ikke er tale om faste installationer.

Hvad skal du overlade til os?

Alt arbejde med den faste installation skal udføres af en installatør. Det vil sige eltavler, dåser, rosetter, udtag, afbrydere og stikkontakter. Derfor skal en autoriseret installatør installere nye afbrydere og stikkontakter, hvis de sættes op nye steder.

Tag Kjærs Entrepriseplus, med på råd. Ring til 70 22 04 03 eller mail kontakt@entrepriseplus.dk for et uforpligtende tilbud.

Vi bruger kvalitetsprodukter fra LITE
LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskabet LITE Sverige AB i Vara samt LITE AS i Norge. LITE er professionel leverandør af komplette innovative og specialbyggede belysningsløsninger til indendørs og udendørs brug. LITEs sortiment består af LED produkter i høj kvalitet og flot design.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Hvis du tænker, at vi lyder som en samarbejdspartner for dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Kjærs Entrepriseplus A/S

Hvis vi er lige det du står og mangler, så skal du ikke tøve med at kontakte os.
CVR: 33777035

Vi er stolte medlemmer af

Kontakt os

Metalbuen 24D
2750 Ballerup

Telefon.: +45 70 22 04 03

cross